Vacancies

In our never ending ambition to grow and become the most preferred wholesale & trading company worldwide, we are always looking for bright, professional and entrepreneurial people to strengthen our team.

Please feel free to send an email to: jobs@pescosupply.com

Wegens groei zoeken wij een:

Sales Support en Logistics medewerker

Pesco Supply is een internationaal opererend handelsbedrijf gevestigd in Utrecht. Actief in de wereldwijde distributie van luxe A-merken (FMCG) van sterke dranken, bieren, frisdranken en zoetwaren voor diverse nichemarkten. Pesco Supply is een modern bedrijf met een grenzeloze ambitie. Klantgerichtheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid zijn onze kerncompetenties. Op het kantoor in Utrecht werkt een jong team van ca. 20 medewerkers (+ kantoorhond) in een open, no-nonsense cultuur. Jouw aanstaande collega’s zien hun werk als “uitdagend, afwisselend en internationaal.”

Als Medewerker Sales Operations ondersteun je het Salesteam en ben je onderdeel van een team dat alle in- en verkooporders snel en accuraat vastlegt. Je neemt verantwoordelijkheid voor de afhandeling van de orders van begin tot eind. Daarnaast organiseer je de transporten, hebt nauw contact met de warehouses waar de goederen staan en de logistieke partners waar je de truck- en containertransporten mee organiseert. Het is voor jou geen enkel probleem om overzicht te houden tussen de lopende werkzaamheden. Je schakelt makkelijk en hebt geen moeite met (telefonisch) klantcontact.

Je hebt een frisse kijk op de werkzaamheden die verricht moeten worden en benadert de taken met een proactieve houding. Je zorgt voor een correcte administratie en daarnaast voor orde en netheid op de afdeling. Doordat jouw rol zich op kantoor afspeelt, ben je volledig op de hoogte van de commerciële ontwikkelingen bij je sales collega’s. Je zal onderdeel zijn van een open en gezellig team en werken in een internationale omgeving.

We vragen van je:

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau met een commerciële/logistieke opleidingsachtergrond
 • Ervaring in de logistiek en/of backoffice functie is een pré
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor de opvolging van orders van begin tot eind. Je werkt secuur, georganiseerd en gestructureerd
 • Goede communicatieve vaardigheden, klantgerichtheid en een teamspeler
 • Woonachtig in de omgeving Utrecht

Ons aanbod:

 • Uitdagende baan voor 32-40 uur
 • Werken in een snelgroeiende, internationaal opererende organisatie.
 • De mogelijkheid mee te groeien met de organisatie en daarmee de functie naar een hoger niveau te tillen.
 • 25 vakantiedagen per jaar (bij 40 uur)
 • Leuke, open werksfeer & teamuitjes
 • Dagelijkse lunch verzorgd door de zaak.
 • Marktconform salaris

Waarom werken bij Pesco Supply?

Werken bij Pesco Supply met een informele cultuur is vooral heel leuk! Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich goed voelen en het beste uit zichzelf halen. Daar besteden wij veel aandacht aan. Je komt te werken binnen een klein kantoorteam dat onderling met elkaar samenwerkt en waar nodig elkaar ondersteunt. We geven je kansen om jezelf te blijven ontwikkelen.

Interesse?

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Aarzel dan niet en stuur je korte mail voorzien van een goed C.V. naar jobs@pescosupply.com